lauantai 27. joulukuuta 2014

Elämän kiertokulku

"Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa."

Oli pakko laittaa vielä kuva. Tämä lahja oli osuva tähän jouluun, hän oli muistoissa mukana, vaikka kaikki oli nyt toisin, kuin kaikkina muina jouluina elämässäni aiemmin. Joulutunnelma oli kuitenkin lämmin ja perinteet elävät. Yhdessä oleminen on minulle se tärkein osuus, aikuistumista on vääjäämättä tapahtunut. Lapsena ja nuoruudessa tärkeintä olivat lahjat ja jouluherkut.
Lahjoja tuli silti saatua, mieheltä, ystäviltä ja suvulta. Tässä kuvassa ei ole ihan kaikkia, joulukarkit ja saadut kauniit amaryllikset puuttuvat. Ne muuten ovat kaikki 3 kukassa. Tänään lahjoja katsellessani väriteemaksi selkeytyi vaaleanpunainen ja punainen. Sain mm. vaaleanpunaisen pikkulapion autooni lumisateiden ja pääkallokelien varalle. Lisäksi sain kauniin pyyhkeen ja body shopin pesuvälineitä. Vaaleanpunaisiin lukeutuu myös joulupukki -tuoksukynttilä. Kirjaosastolta lahjana saapui "Kiva pieni kirjontakirja" sekä kaunis kasviaiheinen seinäkalenteri. Sukkalaatikkoon tiensä löytävät kelta-vaaleanpunaiset sukat ja sohvalle pääsee punainen, sydänpainettu tyynynliina. Keittiöön saapui yksi uusi pikkumyy-muki, emalinen sellainen

Aika kului taas huimaa vauhtia. Tänä aamuna herätessäni tajusin, että joulu meni jo. Onneksi jouluherkkuja, mm. itse leivottuja pipareita löytyy vielä sekä kinkkukin maistuu minulle vielä ja kotitekoinen perunasalaatti. Niin ja aamupalaksi oli vielä yksi annos riisipuuroa ja karploakiisseliä. Vielä ei ole tullut raja vastaan, kuten monella muulla näyttää jo tulleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.