tiistai 2. joulukuuta 2014

2

Tänään töistä päästyäni päädyin somistamaan hieman eteistä ja kaivoin kaapista aiemmin koululla työskennellessäni lahjaksi saamani lasisen vaasin. Se on Pentikin valmistama ja siinä on pieniä sydämiä hiottuna pintaan. En kuitenkaan alkuun löytänyt sille oikein mitään sopivaa käyttöä. Maljakoksikin on väärän mallinen. Jossain vaiheessa poltin siinä kynttilä talviaikaan.

Pari joulua sitten hoksasin, että siitähän saa kauniin koriste-esineen kun lisää siihen valot sisäpuolelle. Nämä ovat paristolla toimivat.
Myöhemmin sinne on kertynyt Tiimarin ale-ostoksilta nuo kauniit höyhenistä valmistetut enkelinsiivet sekä valkoisia huopatähtiä metallilankaan kiinnitettynä.
Lämpimän sävyisiin valoihin yhdistettynä luovat mukavan kevyen valon eteisen pöydälle.

Viime vuonna minulla oli pöydällä punainen liina ja koko eteinen hohti punaisenaan joulun aikaan. Tänä vuonna halusin rauhaa eteiseen.

Päädyin siis laittamaan pöydälle hieman rauhallisemman, mutta kuitenkin jouluisen omenaisen kaitaliinan.

Uurastusta on siis töissä tiedossa, mutta suunnitelmani muuttaa vähitellen asuntoa jouluisempaan asuun lisäten joka päivä jotain sopii hyvin tässä tilanteessa. Ei jää joulukoristelu viime tippaan ja kiireeseen eikä pinna kiristy.

Hiljaa hyvä tulee. Ainakin täksi jouluksi. Muutenkin lähestyn tänä vuonna joulua varovaisin mielin, kun kaikki on nyt toisin.

Rauhaisaa joulun odotusta ystävät. Muistakaa läheisiänne ja arvostakaa sitä mitä teillä on juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.