lauantai 31. toukokuuta 2014

Haikeutta ilmassa


Maisemia kävelylenkin varrelta.
Ratsastustuntia katselemassa.
Kuntoutumisviikko kului nopeaan. Hauskaa oli, vertaistukea tuli taas roppakaupalla ja ystäviäkin löytyi taas lisää. Nyt vaan on haikea mieli, koska tämä oli viimeinen neljästä kuntoutusjaksostani. Oli niin ihanaa olla kokonaisvaltaisessa kuntoutuksessa ja tavata ihmisiä, jotka ovat kokeneet samanlaisia terveydellisiä ongelmia ja vastoinkäymisiään elämässään, sekä tietenkin kuulla erilaisiakin elämäntarinoita ja kokemuksia. Mahtavinta on, että sain suuren avun kuntoutuksesta, jonka konkreettisesti huomaa fyysisen kunnon kohentumisesta sekä yleisen hyvinvoinnin paranemisesta. Kävelin myös ensimmäisenä kuntoutuspäivän iltana katselemaan ystäväperheen tyttären ratsastustuntia. (Pahoittelen kuvien laatua, unohdin kameran kotiin, joten kuvat on otettu kännykällä.)

Perjantaina kuntoutuksesta kotiin ajeltuani alkuillasta otin torkut ja illemmalla leivoin pari kakkupohjaa sekä muffinseja, koska juhlintaa oli tiedossa koko viikonlopuksi.

Kuntoutukseen kävin taas vapaa-ajalla iltaisin käsiä kuntouttamassa askartelun parissa. Pari hauskaa kaulakorua ja onnittelukortin sain aikaiseksi tällä kertaa.

Nyt viikonloppuna juhlimme siis tänään ystäväperheessä ylioppilasta ja huomenna sunnuntaina on siskonpojan valmistujaisjuhlat. Tämänpäiväisestä YO-juhlakakusta unohdin ottaa kuvan, mutta katsotaan josko huomisen kakkuni muistaisin jo kuvata. Maku ainakin osui kohdilleen kakussa.


Onnittelut kaikille ylioppilaspaperit ahkeroineille sekä ammattiin valmistuneille! Ja myönnän, että haikeana muistelen niitä lapsuuden ja nuoruuden vuosia, kun kevätjuhlan jälkeen alkoi kesäloma ja vapaus. Voi sitä riemua ja tunnelmaa! Silloin koulu loppui aina toukokuun viimeisenä päivänä ja markkinat alkoivat myös usein samaan aikaan. Lisäiloa ja jännitystä aiheutti se, että olen syntynyt kesäkuun 1. päivä, joten loma alkoi aina syntymäpäiväjuhlilla. Joten nytkin toivotan itselleni hyvää huomista syntymäpäivää jo näin etukäteen. Saan lopultakin suihkulähteenkin ottaa käyttöön. Kiitos asianosaisille mieluisasta lahjasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.