keskiviikko 14. toukokuuta 2014

IltapuhdettaTänään työpäivän jälkeen oli hyvä sää ja intoa, joten istutimme miehen kanssa Pink lemonaden ja Arton paikalleen samaan ryhmään aiemmin istuttamiamme pensasmustikoiden kanssa. Nyt vaan niitä lämpimämpiä kelejä odotellessa.

Lisäksi lisäsimme tuhkan ukonhattujen juurelle. Tuntunut ötököitä vähentävän ja helpoin lisätä nyt keväällä, kun ukonhatun alut ovat vielä pieniä.

 
Tämän päivän nuppuyllärin aiheutti tulikellukka, joka on nupullaan jo nyt. Alkukesän kukkijahan tuo on, mutta nyt jo?!

Lisäksi poistimme suojaverkot viime kesänä istutetun koristekirsikan ja Heta-omenapuun ympäriltä, jotta niiden juurella kasvavat tulppaanit ja narsissit pääsevät paremmin esille. Ovat jo niin nupullaan, että kukat lähipäivinä aukeavat. Syksyllä lisäsimme sipulit ja nyt näemme ensimmäistä kertaa millaisia kaunokaisia sieltä iloksemme aukeaa. Lisäksi odotan tietysti koristekirsikan kukintaa, jonka toivon tietenkin olevan kerrassaan häikäisevä, mutta saa nähdä, miten on viihtynyt pihallamme.

Lähipäivinä pitäisi sään lämmetä. Näiden sateisten ja viileiden viime päivien jälkeen odotan innolla kasvupyrähdystä puutarhassa. Muilla pihoissa näyttää jo tulppaanit kukkivan. Uskoisin, että meilläkin viikon sisällä alkaa värien ilotulitus.

2 kommenttia:

  1. Eivät ne vietävän tulppaanit kuki täälläkään.Edelleenkään. Voisivat jo vähitellen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärsyttävän pitkään ovat nupulla olleet. Paree olla upea kukinta! ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.