lauantai 8. marraskuuta 2014

Vilskettä lintulaudalla

Meillä on nykyään live-TV, jossa ruutuna toimii olohuoneen ikkuna. Tosin tämä TV toimii vain valoisaan aikaan päivästä, joten myönnän suoraan, että näitä kuvia en ole ottanut minä, vaan mieheni näpsi nämä eilen aamupäivästä. Hänen luvallaan nyt sain laittaa nämä blogiini esille.

Kaikenlaista draamaa oli ollut ja tapahtumia paljon. Yksi sinitiaisista oli ollut ärhäkällä tuulella ja häätänyt muita ruokailijoita pois. Viherpeippo, hömötiainen ja talitiaisia oli myös sinitiaisten lisäksi ollut liikenteessä. Muuttaessamme taloon 7 vuotta sitten kävi lintulaudallamme myös punatulkkuja silloisena talvena, mutta enää ei ole punatulkkuja näkynyt. Harmillista.

Hauskoja ovat tintit siitä, että tulevat aina ilmoittamaan, kun ruoka on lopussa. Hakkaavat ilmastointiräppänöitä tai lennähtävät ikkunalautaa naputtamaan. Lisäksi miehelleni tekevät sitä, että kun hän menee lehteä aamulla hakemaan, niin lennähtelevät hänen ympärillään, jos siemenet laudalta ovat loppuneet. Joten fiksuja lintuja ovat, tai sitten vaan ahneita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.