keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ensimmäinen joulua edeltävä repsahdus: valopallot!

Eilen poikkesin työpäivän jälkeen paikallisessa kaupassa, mistä löytyy lähes mitä vaan, ja löysin nämä ihanat valopallot. Ennestäänkin meiltä löytyy erilaisia pieniä valosarjoja, mutta aina voi perustella, että ei tällaisia! Ne pääsivät heti paikalleen mariskoolirivistöä valaisemaan olohuoneen liukuovihyllyyn. Nyt sitä niin kaivattua valoa. Alkaa oikeasti syksy olla kohdallani siinä vaiheessa, että pimeys alkaa ahdistaa. Eilen autolla kotiin töistä ajellessani tuntui, etteivät enää auton ajovalotkaan riitä erottanut tietä tienpientareesta.

Ihanan tanssivan flamencotanssijan sain pikkutyttönä isäni silloiselta työkaverilta, joka kävi lomamatkoilla Espanjassa siihen aikaan. Löysin tanssijanuken vuosi sitten työhuonettani siivotessani laatikosta piilottelemasta. Viime vuosina Kanarialla matkusteltuamme en ole yhtä hienoja nukkeja siellä nähnyt, joten tätä vanhaa nukkea ihailen entistä enemmän, ja siksi se pääsi taas esille tanssahtelemaan muidenkin ihailtavaksi.
Liukuovikaapin sain siskoltani heiltä tilan loppuessa ja olen kovasti tykästynyt siihen, vaikka alkuun hetken mietin, sopiiko asuntomme tyyliin.  On kuitenkin ihana vaalea ja valoilla olen tuplannut sen asuntoomme tuoman valon.

Tämä syksy on ollut täynnä muutoksia ja yllätyksiä, enemmänkin niitä ikäviä. Nyt töissä lisäksi juuri minun kohdallani on tulossa lisää muutoksia. Päätin nyt kuitenkin suhtautua positiivisesti asiaan ja toivon, että vaikka vaikeuksia aina muutoksista seuraa, niin lopulta jotain hyvääkin. Lisäksi koin tänään työpäivän jälkeen positiivisen yllätyksen ja sain (vähän kuin vahingossa) sisäpiiritietoa ja saatan saada lähiaikoina jotain ihanaa itselleni töihin, jota en uskonut saavani. Olisiko tiedossa jo ennakkoon mieluinen joululahja?

Psst... Lomaviikko töistä on tiedossa jokusen viikon päästä ja uskaltauduin varaamaan ajan akupunktioonkin jo ensi viikolle ja pari tulevalle lomaviikolle. Peukut pystyyn, että nyt pysyn terveenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.