keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Toipumista ja töitä

Eilen oli ensimmäinen päivä, kun alkoi olo tuntua ihmismäiseltä, joten antibiootit taitavat sittenkin tehota. Alkoi hieman jo epäilyttää, kun viikonlopun jälkeen oli edelleen olotila nuutunut. Töitä on urakoitu, tosin työajan puitteissa, mutta kyllä siinäkin kroppa kovilla on ollut tälläkin viikolla.

Tänään töistä päästyäni odotti mukava yllätys kotona. Posti oli kulkenut ja toimittanut perille tilaamani kasvihuonekirjan. Muita puutarhakirjoja meiltä kyllä löytyy, mutta kasvihuoneviljelyyn erikoistunut kirja on puuttunut. Ja kyllähän tuosta jonkin verran uutta asiaa löytyi. Todettiin miehen kanssa, että tämä kirja olisi ostaa jo jokunen vuosi sitten, ennen uuden kasvihuoneen hankkimista.


Narsissit sisällä lopettivat jo kukintansa, mutta ulkona olevat keltaiset pikkunarsissit ovat juuri nupullaan ja aukeavat sopivasti pääsiäiseksi. Sisällä ovat nyt kerrotut 'Orange princess" -tulppaanit auenneet. Kyllä niitä olen nyt ihaillut illan aikana.


Eilen sain kaivettua esiin pääsiäiskoristeet kodin piristeeksi.Verhoja ja pöytäliinoja en nyt tänä vuonna jaksa vaihtaa. Olen mieluummin käyttänyt illan vapaa-ajan järkevämmin eli lepäämiseen ja toipumiseen. Huomisen kun vielä töissä jaksaa, niin sitten alkaa pääsiäisvapaat. Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tauti hellittää ja pääset nauttimaan vapaista! Minullakin on tuo kirja. Raaskin ostaa omaksi (enkä lainannut piheyttäni kirjastosta).

    Mukavaa pääsiäistä sinulle ja H:lle!

    VastaaPoista
  2. Mä kans päätin sijoittaa sen verran, että omaksi ostin kirjan ja ihan hyvä ostos oli.

    Kiitos ja hyvää pääsiäisen aikaa myös teiän poppoolle!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.