tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hyvä loma, hyvä mieli!

Tänään vaihdoimme hyvin kasvaneet taimet suurempiin ruukkuihin. Sää oli mitä sopivin, puisella kotiterassillamme lämpötila nousi pienestä tuulenvireestä huolimatta + 27 asteeseen. Kelpasi siinä työskennellä yhdessä mieheni kanssa. No, turha löpistä enempää. Kuvat kertokoon loput.

Tomaatti paistattelee auringossa.

Vesimelonin taimet (erä 2) näyttävät nyt erittäin lupaavilta.

Tässä tarjolla koko tämänhetkinen viljelys aurinko- ja happikylvyssä.


Huomenna palaan taas työn ääreen kolmen viikon vapaiden jälkeen. Olen ehtinyt lepäämään, kuntoutumaan, nauttimaan vapaa-ajasta mieheni ja läheisteni kanssa ja vähän juhlimaankin, sekä tietenkin nauttimaan ihanista aurinkoisista kevätpäivistä niin kävelylenkeillä kuin lämpimällä kotiterassillakin. Unohtamatta tietenkään hyvää taimikasvatuksen ajankohtaa, johon nyt on ollut ruhtinaallisesti aikaa. On ollut kerrassaan ihanat ja rentouttavat vapaat.

2 kommenttia:

  1. Sullahan on taimikasvatus jo hyvässä vauhdissa! Pitäisi itsekin ryhdistäytyä ja kasvattaa tomaatin taimet itse! Tavaksi on tullut hakea taimet juhannustorilta. ;O)

    VastaaPoista
  2. Me ostetaan osa taimista kesäkuun alkupuolella, mutta aateltiin kokeilla tänä vuonna vähän enemmän kasvattaa itse. Kun miestäkin on nyt purrut puutarhakärpänen, niin on helpompaa. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.