maanantai 7. huhtikuuta 2014

Juhlahumua

Vietimme eilen veljeni tyttöystävän ja hänen siskonsa valmistujaisissa. Ihanat kemut ja oli kiva nähdä sukua pitkästä aikaa yhdessä. Kutsussa oli muumeja, joten päädyin tekemään muumiaiheisen kakun itselleni mukaan. Miniatyyri-Myy pääsi kakkua koristamaan kukkien kera.


Poikkesimme valmistujaisten jälkeen vielä iltaa istumaan pitkäaikaisessa ystäväperheessämme ja samalla onnittelemaan ensimmäistä kummityttöämme ja hänen äitiään, joilla oli viikonloppuna tuplasynttärit. Muistan vielä kun pidin höyhenenkevyttä viikon ikäistä pientä tyttövauvaa sylissäni, kun miestäni oli juuri pyydetty kummisedäksi ja minua haltijakummiksi, ja nyt siitä on jo 12 vuotta aikaa. Aika kuluu vääjäämättä ja on ollut ihana seurata vuosien ajan kummityttöjämme ja heidän sisarustensa kehitystä ja olla itsekin vaikuttamassa heidän elämäänsä.

Illalla kotiin palattuamme odotti ihana yllätys, mieheltäni saamani narsissin kukat olivat auenneet illan aikana. Täydellinen päätös läheisten kanssa vietetylle hauskalle päivälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.