lauantai 1. joulukuuta 2018

Jättikokoinen lumisadepallo 2018


Nämä jääkarhut ostin jo alkuvuodesta ja ne ovat siis odottaneet melkein vuoden ajan päästäkseen talviseen maisemaan.


Jäävuoren on aikanaan mieheni tuonut silloiselta työmaaltaan silta- ja tietyömailla työskennellään. Jossain vaiheessa kaivuutyömaat sijoittuvat jonnekin, missä oli aikanaan sijainnut jonkinlainen lasitehdas ja hukkalasi oli aikanaan kaivettu maahan. Tämä lasinkappale on meillä hyllyssä lojunut siis melkein kaksikymmentä vuotta ja nyt se siis on lopulta löytänyt paikkansa, ainakin seuraavaksi vuoden ajaksi. 


Ja seuraavalla vuodella tarkoitan, että ensi vuoden joulukuuhun saakka. Luulenpa, että tämä jättilumisadepallo on jäänyt pysyvästi talouteemme. On se sen verran kaunis ja tunnelmallinen. Ja teemaa on helppo vaihtaa halutessaan. Viime keväänä se muuntautui jopa pääsiäisasuun, joten saa nähdä päästänkö karhut vapauteen jo keväällä?


Ja sama vielä lumisadepallonäkymänä. Olen tytyväinen. Ja koska nyt pohjatyöt olivat valmiina ennestään, vaati vain hieman pölyjen pyyhkimistä, lasin pesemistä ja karhujen, jäävuoren ja valojen asettelun paikoilleen. Hieman jännitti, mahtuuko lasikupu paikoilleen, mutta hyvinhän tuo sujahti paikalleen hieman kallistelemalla.

Tänään illan olen viettänyt yksin mieheni ollessa pikkujouluja viettämässä, flunssasta toipumisen vuoksi tosin rauhaisaan tyyliin, poikien pokeri-illassa. Itse olen sitten urakalla tänään pessyt pyykkiä, tehnyt joululahja-askarteluyrityksiä (lopputulos on vielä mysteeri ja niistä sitten myöhemmin ehkä lisää) ja nauttinut olostani lepäillen. Ja jos huomenna ehdin, olisi tarkoitus aloittaa joulukorttipaja. Muuttolaatikoiden purku menee nyt viikonloppuisin etusijalle ja tänään pääsin jo hyvään alkuun päivällä. Huomenna jatkan siitä, mihin tänään jäin.

Se on kuulkaa joulukuu ja jouluvalmistelut olen nyt aloittanut. Joulukalenterinkin taskut on täytetty ja nyt alkoi virallisesti joulun odottaminen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.