sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Jouluisia tunnelmiaNyt se ensimmäinen lepuuttamistani amarylliksistä kukkii. Tämän sain viime jouluksi ja oli niin ihastuttava, että tämän säästin. Kahdessa muussakin kukkavanallisessa amarylliksessä jo nuput on valmiina. Saa nähdä riittääkö kukintoja jouluun saakka?

5 amaryllistä vietti viime kesän pihalla, saivat kuivua suksyllä, levätä pimeässä sängyn alla kuukauden ja 3 näistä sain kukkimaan. Ei huono sato!


Tätä peuraa en saanut keneltäkään, vaan ostin itse itselleni lopultakin katseltuani tätä paikallisessa lahjakaupassa 1,5 vuoden ajan. Kaunis on ja pitkän harkinnan jälkeen olen tyytyväinen ostokseeni. Tuikkulyhty tuli ystäväperheeltä tupaantuliaislahjaksi. 

Tänään aamu kului muuttolaatikoista taas tavaraa purkaessa hyllyihin. Kävimme viikolla ostamassa yhden hyllyn sekä laatikoston, joten nyt ei ole kuin itsestä kiinni saada tavarat paikalleen. On vain niin paljon kaikkea menoa ennen joulua, että saa nähdä saanko jouluksi kaikki tavarat paikalleen, mutta yritys on kuitenkin kova.Mieheni ahkeroi eilen ja olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneen verhotangot pääsivät lopultakin paikoilleen. Nyt lopultakin asunnossamme on kaiken harmauden ja kliinisyyden jälkeen lämmin ja kotoisa tunnelma. Tykkään. 


Tämän päivän puuhina aloitimme tämän vuoden piparkakkutalon tekemisen. Tämä tehdäön laiskasti miehelleni kaupan valmiista vehnäpohjaisesta taikinasta. Osat ovat valmiina, vain koristelu ja kokoaminen puuttuu. Saa nähdä jaksaako vielä tänään vai otammeko illan jo levon kannalta? Mutta myöhemmin sitten kuvia valmiista piparitalosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.