perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!

Alkuviikko töihin paluun jälkeen kului kuin sumussa. Olin niin väsynyt ja tukkoisuus tietenkin palasi työpaikan huonon sisäilman vuoksi. Eilen tuntui kuin olisin herännyt eloon iltapäivästä. Uudet silmälasini sain eilen hakea optikkoliikkeestä ja töissäkin oli lyhennyspäivä, joten siinä motivaatiota selvitä työpäivästä. Kotiin päästyäni kaivoin imurin esiin siivouskomerosta ja imuroin koko kämpän. Hiki tuli, mutta ihanaa kun kykenen nykyään imuroimaan, ja ihan ilman kipuja. Selkä hieman aina itseensä ottaa, mutta se on pieni murhe. Lisäksi siinä sivussa tietenkin tuli järjesteltyä tavaroita omille paikoilleen. Siivoamisen jälkeen somistin vähäisillä, mutta sitäkin rakkaimmilla pääsiäiskoristeilla asuntoa. Virpomisvitsat sainkin jo viime viikonloppuna siskontytöiltä "Vitsaa sulle, palkka mulle!" ja tottakai halusin vitsaa, joten palkankin saivat.

Tänään olen tehnyt taas kokeellista toimintaa, eli aamupäivä kului leipoessa. Palkkana pellillinen rieskaa, marianne-rouhetta sisältäviä muffinseja ja 2 pientä täytekakkupohjaa. Saa nähdä, miten kakkupohjat tällä kertaa onnistuivat. Viime viikonloppuna toisesta versiosta tuli laavakivipohjia ja toinen pohja läsähti. Nyt testauksessa sienikakku-ohjeen pohjalta versio No egg -kananmunankorvikkeen kera. Jos tämä toimii, lupaan laittaa ohjeen blogiin. Jos ei, niin täydellisen kananmunattoman ja gluteenittoman kakkupohjaohjeen metsästys jatkuu...

Pääsiäistä vietämme kotona, siskollani muun lähisuvun kera ja kummitytön synttäreillä. Joten mukavan rauhalliset pyhät tiedossa rakkaitten seurasssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.