maanantai 12. lokakuuta 2015

Töitä, juhlintaa ja lahjontaa


Vietimme viikolla pienimuotoisesti mieheni synttäreitä ystävien ja vanhempiemme kanssa ja nyt viikonloppuna sitten isommalla porukalla söimme ja kakuttelimme. Mieheni totesi, että hänellä ei kyllä tänä vuonna ollut aavistustakaan, mitä lahjaksi tulee, mutta kovin oli kuitenkin tyytyväinen lahjoihinsa. Itse lahjoin häntä sykemittarilla ja uudella ulkoilutakilla. Muilta tuli harrastuksiin liittyviä lahjoja ja luettavaa, ja sai hän myös siskoni kutomat ihanan ohuet, raitaiset villasukat. Ja siskontytöistä 4-vuotias ilmoitti jo ennen antamansa lahjan avaamista, että hän haluaa sitten pelata sitä tänään! Vaikeaa on vielä salaisuuksien pitäminen. Kyllä peliä sitten pelattiinkin.

Itse sain eilen etukäteisnimpparilahjan isosiskoltani. Hän oli kutonut ihanan pehmeästä alpakkalangasta minulle kauniit pöllösukat. Itse lahjoin häntä myös etukäteen nimppariksi antamalla smoothie-kirjan sekä kauniin aamun aloittavan juomalasin, vaikka sitten sille smoothielle. Kaupan päälle sai vielä jokusen lummetulppaanin sipulin.


Kakku muotoitui mieheni kalastustaustan mukaan. Päällä perinteisesti kinuskia. Itse pohjan tein gluteenittomana ja väliin lisäsin itse tehtyä karviaishilloa. Kostutukseen laimennettua mustaherukkamehua ja riisimaitoa. Hyvää mieheni mukaan oli ja kakusta ei paljoa jäänyt, joten muillekin maistui. 


Hiio-Hoi! -peli.
Tänään menin ensimmäistä kertaa töihin palaamisen jälkeen iltapäivävuoroon. Matka taittui auton sijaan kävellen ihanassa syksyisessä auringonpaisteessa. Alkaa vähitellen työtkin sujua rutiinilla. Kiireinen työpäivä oli tänään, koska maanantaita mennään. Viikonlopun jälkeen minua hieman väsytti ja onneksi sain aamusta nukkua. Otan sitten tämän illan levon kannalta. Ihana oli kuitenkin saada läheiset kylään eilen, vaikka se hieman aina valmisteluineen työtä teettääkin. Mieheni lähti nyt illaksi ahvenia narraamaan järvelle. Hänen tapansa rentoutua. Ja koska tämä ja ensi viikko ovat omatoimista opiskelua hänellä, jää kotio ja harrastuksiin nyt enemmän aikaa. Olen siitä onnellinen hänen puolestaan. Tekee hyvää tiiviin opiskelutahdin jälkeen.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.