torstai 15. lokakuuta 2015

Syksyn sävyjä


Talvi vääjäämättä lähenee, mutta sitä ennen saamme vielä hetken aikaa nauttia ruskan sävyistä, tosin ei niin suuresti, kuin muina syksyinä, mutta tuntuu, että sitäkin kirkkaampana ne harvat, punasävyiset lehdet, omenat ja ruusunmarjat loistavat. Yllättävän vihreääkin on vielä, vaikka lokakuuta jo pitkälle eletään.

Itse teen tämän viikon iltapäivät töitä ja aamuisin olen nauttinut siitä, että ehdin asunnon järjestelemään ennen töihin menoa. Tänä aamuna lisäksi leivoin nimipäiväni kunniaksi muffinsseja illaksi. Makuna vadelma ja marianne-murska. Onnistuivat hyvin, rapea pinta ja pehmeä sisus. Työkamut saavat tyytyä kaupan tarjontaan, koska niin suurta määrää en ehtinyt leipomaan.

Tänään kävin myös ulkona kameran kanssa hetken piipahtamassa ja sain herkullisen sävyisiä kuvia eikä tarvinnut omaa puutarhaa pitemmälle kävellä. Ihanan värikylläistä juuri nyt on. Lisäksi männynrunko loisti auringossa pihkapisaroineen kauniisti. Kauneutta löytää, kun vain osaa katsoa oikeasta suunnasta. Eikä sovi unohtaa auringon vaikutusta, se saa kaiken loistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.