maanantai 31. maaliskuuta 2014

Elämän pieniä iloja

Innostuin eilen ensimmäisen kerran kokeilemaan kananmunattomia lettuja. Aikaisemmin ruokavaliossa letut ovat olleet maidottomia ja luontaisesti gluteenittomia, mutta tehtyäni lokakuussa yliherkkyystestin, vahvimpana sopimattomana ruoka-aineena nousi yllättäen kananmuna. Joten siitä asti olen myös kananmunatonta ruokavaliota noudattanut. Yllätys oli eilen suuri, kun ekasta kerrasta letut onnistuivat!


Kuntoutusjakson jälkeen kiersimme urheiluvälineliikkeitä etsimässä vesijuoksuun minulle sopivaa vesivyötä. Löysimme kyllä jokusen, mutta koska olen näin laiha, kaikki löytämämme olivat liian suuria. Tänään soitin Hämeenlinnaan ja heti tärppäsi. Nyt omistan ihan ihkaoman vesivyön, joka on myös ihanan pehmeää materiaalia.

Lisäksi poikkesimme kotimatkalla Iittalan Outletissa ja ostimme uuden lasikulhon hajonneen tilalle. Mieheni tiputti vanhan salaattikulhona toimineen vaaleanvihreän verna-sarjan lasikulhon pari viikkoa sitten. Sitä ennen kuukausi sitten hajosi pippurimylly, ja koska kyseistä myllyä ei enää valmisteta, saimme lahjakortin korvaukseksi. Tänään sitten sijoitimme lahjakorttirahat uuteen lasiseen ihanuuteen. Minä sain valita ja tietenkin otin nykyistä lempisarjaani.


Niin ja melkein unohtui, lomaviikko menossa! Ei haittaa niin pahasti tuo pirullinen kellojen siirtäminen kesäaikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.