maanantai 14. marraskuuta 2022

Joulua odotellessa

Hiljaista on ollut blogin osalta, mutta jospa taas yrittäisi tänne väliin käsitöitä, askarteluja ja muitakin kuvia lisätä sekä kuulumisia.

Tasapaksua on elämä, niin sisällön kuin painonnousunkin suhteen. Kortisoni tekee tehtävänsä ja turvotusta on kertynyt 10 kg reilun vuoden aikana. Vaatevarasto on mennyt lähes kokonaan uusiksi ja olen siirtynyt kokoon L. Etätöissä edelleen olen ja muutenkin elän edelleen aika eristettyä elämää. Onneksi olen luonteeltani sellainen, että löydän iloa pienistäkin asioista ja viihdyn hyvin yksinänikin, vaikka ajoittain pääkoppaa puristaakin tämä hiljaiselo. En ole täysin eristäytynyt, käyn kyllä kampaajalla ja kosmetologilla ja ajoittain kaupoillakin maskin kera, mutta välttelen pääsääntöisesti ihmismassoja ja isoja tapahtumia lääkäreiden ohjeen mukaan. 

Nyt olemme lomalla. Piti olla Kanarian lämmössä 2 viikkoa 20-vuotis häämatkalla, mutta silmäni lääkityskokeilujen ja koronamäärien nousun vuoksi siirsimme matkan keväälle. Lomasta tuli siis täysin vapaa ja suunnitelmaton. Hyvä niin. Käsitöitä, askarteluja ja aikaa käydä päivälläkin isäni ja anopinkin luona. Ja ihan vaan olla ja nauttia.

Tässä lomani ensimmäinen askartelu. Talven 2022 jättilumisadepallo. Lisävaloa kaipaa tämän harmauden ja kosteuden keskelle. Mutta onneksi se on kohta jo joulu, niin on kaikkea tekemistä siihen liittyen. Joulukortit olen päättänyt aloittaa nyt lomani aikana, eli tämä viikko aikaa. Onneksi suunnitelma ja tarvikkeet on jo valmiina.

Amaryllikset nostin sängyn alle syyskuun lopulla ja unohdin sitten kokonaan. Viime viikolla havahduin, että ne ovat vielä siellä, otin valoon, kastelin ja se on kuulkaa kaikki kolme kasvussa ja isossa punaisessa nousee jo ensimmäinen nuppu. Kukintaa odotellessa.

Joten kuten tekstistä selviää, hullu jouluihminen on jo täällä vauhdissa. Joulu on vaan minun lempijuhlani. Valoja, väriä, tuoksuja ja herkkuja. Ja saan antaa lahjoja. Se on parasta. Lahjatehdas on ollut käynnissä jo 1,5 kuukautta ja uskoisin ehtiväni loputkin, kunhan lääkekokeilut eikä muut sairastumiset sotke arkea ja vie käsien toimintakykyä.

Voimia pimeyden ja koleuden keskelle teille muillekin. Lunta odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.