Siskollani oli synttärit ja päätin tehdä täytekakun tilalle syksyisen porkkanakakun. Kuitenkin, koska kyseessä oli synttärikahvittelut, päätin koristella kakun hieman juhlavammin. Kaupasta löytyi oranssia sokerimassaa ja pursotukset reunoille tein pikakreemillä. Naattina sai toimia persiljanlehdet, koska lakritsiyrtti ei kestänyt tämän kesän helteitä ja kuoli kuivuuteen kastelusta huolimatta hentolehtisyytensä vuoksi.
Kakusta tuli herkullista ja muhevaa, muidenkin mielestä. Kananmunattomana tämä kakku onnistuu auringonkukkaöljypohjaisena hyvin. Mantelirouhe auttaa kakkua pitämään mallinsa eikä se lässähdä uunista oton jälkeen.
Taikinaa oli liiaksi kakkuvuokaan, joten lopun taikinan lusikoin silikonisiin muffinssivuokiin ja koristelin leivoksiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.