perjantai 1. toukokuuta 2020

Hyvää vappua!


Vappua on vietetty rauhassa. Niin kotona kuin työpaikalla ripustettiin vähän ilmapalloja ja serpentiiniä. Tämä kuva on työpaikan taukotilalta ja harvoilla on näin upea maisema työpaikan ikkunasta ihailtavaksi. Tuolla joessa polskii ja ui niin saukot, telkät, sorsat kuin välillä joutsenetkin. Viime keväänä pellolla pari haikaraakin viihtyi. 


Mieheni on tänään työvuorossa, mutta hän jo eilen paistoi minulle pikamunkit, jotka ovat siis hiivattomia, gluteenittomia, kananmunattomia ja maidottomia. Olisivat myös vähäsokerisia, jos en olisi lisännyt tomusokeripäällystettä. Mutta joskus on lupa herkutella. Nam!

Olemme aloittaneet myös kevään pihatyöt. Eilen viskoimme puutarhaan kevätlannoiterakeet, koska nyt on luvattu vesisateita. Imeytyvät sitten mukavasti sateessa maahan kasvien käyttöön.

Mieheni on aloittanut rikkaruohoisen tiensivun peittämisen maanrakennuskankaalla ja sepelillä sekä hakenut peräkärryllä seulanpääkiveä lisää. Naapuritontilta, joka on vielä rakentamaton, keräsimme jo pääsiäisen aikaan ison kasan kiviä tiensivun siistimiseksi. Vielä on kesken, mutta hyvällä alulla jo. Kuvia laitan näkyviin, kunhan on valmis. 

Mutta tänään on lepopäivä. Pyykinpesua, muita kotitöitä ja nauhotteiden katsomista
sohvalla löhöillen. Tänä vuonna vappukin on erilainen, mutta ainakin tulee levättyä. 

Rentoa vappua teille muillekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.