perjantai 11. tammikuuta 2019

Paluu arkeen


Joulukuusi ulkoistettiin keskiviikkona ja olen nyt yrittänyt luoda jotain muuta tunnelmallista kotiin kuusenvalojen ja - tuoksun tilalle. Tuoksu on nyt vaan menetetty, mutta eilen sytytin jouluna mieheltäni saamani muumi-kynttilälyhdyn. Kuusen lähdettyä asetin ruokapöydän päädyn seinää vasten ja siirsin sohvapöydän päädyssä olleen valorakennelman ruokapöydän seinäpäätyyn. Lämmin tunnelma jatkuu. 


Aiemmin kutomani pehmeät, mutta ohuet villasukat alkavat olla puhki kuluneita. Olen vähitellen iltaisin kutonut uusia tilalle. Tänään sain nämä palmikkosukat valmiiksi. 


Ja tuo merino-jakkilanka oli todella mukavan pehmeää kudottavaa. Ennen en ole kyseistä lankaa käyttänyt ja nytkin ostin kokeiluna yhden kerän. Se ostos kannatti!


Vähitellen vuosi lähtee liikkeelle, jotenkin hitaasti tänä vuonna. Muutoksia on ollut paljon ja olen nyt keräillyt voimia takaisin syksyn uurastamisen jälkeen, myös uusien ihmisten kanssa toimiminen vie energiaa, uusi asuinpaikka, uudet naapurit ja uusi kosmetologi. Tänään olin myös uudella kampaajallani ensimmäistä kertaa ja hän vaikutti mukavalta. Katsotaan vierähtääkö hänenkin käsissään yli 20 vuotta? Mutta muutos on ollut hyvästä ja kuitenkin piristänyt elämää. Vielä kuin tuon viimeisen muuttolaatikon saisin purettua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.