lauantai 13. kesäkuuta 2015

Loistetta iltahämärissä

Eilen kävin loistamassa tyttöporukassa Tampereen illassa ja yössä. Oli ihana nähdä ystäviä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Siinä sivussa söimme herkullisen aterian Antikassa, poikkesimme Tornihotellissa, jossa en ole ennen käynyt ja istuskelimme terassilla kesäillasta nautiskellen. Positiivista energiaa ja voimia kertyi roppakaupalla. Nyt tosin väsyttää, vaikka alkoholia en juokaan. Ehkä juuri siksi...

Miehelläni on tänään työvuoro ja aikainen herätys oli tiedossa, joten emme olleet kovin myöhään. Iltakin alkoi viilentyä sen verran, että oli mukava kömpiä auton lämpöön. Kotiin saapuessamme ennen keskiyötä ei ollut vielä pimeää, vaan juuri sopivan hämärää kun lähdimme vielä puutarhaan kastelukierrokselle. Sain lopultakin onnistuneen kuvan suihkulähteemme valosammakoista. Latautuvat siis aurinkoenergialla. Mieheni sai ne isosiskoltani viime syksynä synttärilahjaksi ja sopivin paikka oli nyt kesän saapuessa tietenkin veden äärellä. Joten lahja löysi loisteliaan paikkansa.
Omenapuumme olivat tänä vuonna loistavasti kukassa, kuten aiemmin mainitsinkin. Meinasi vain unohtua valokuvata perinteinen kukintokuva. Pari iltaa sitten muistin ottaa kuvan, mutta tuuli oli siinä vaiheessa aiheuttanut jo terälehtisadetta, joten parhaimmillaan eivät enää olleet. Eilen kävi todella kova surina puun alta kävellessäni, joten pölyttäjät ovat nyt liikkeellä runsain määrin.

Viikon asioiden hoidon, lääkärikäyntien ja illanistujaisten jälkeen kaipaan nyt niin fyysistä kuin henkistä lepoa. Tänään on se päivä. Mies töissä, ulkona vettä ripsii ajoittain (ainakin omasta mielestäni liiaksi, jotta puutarhassa voisi töitä tehdä...), joten nyt saa luvan kanssa puutarhatyöt odottaa, kun vadelmarivistönkin saimme torstaina perattua esiin rikkaruohojen keskeltä. Eilen Tampereella mennessämme poikkesimme täydentämään tattarileipävarastoani, joten leipomisellekaan ei tänään ole tarvetta. Myös herkkupuolelta kaupasta matkaan tarttui suklaamuffinseja, joten teehetkellenikin on kastettavaa, luomua sellaista. Nautinnollista viikonloppua kanssakulkijat! Muistakaa aika ajoin ottaa aikaa itsellenne, pienet hellittelyhetketkään eivät ikinä ole pahaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.