sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jo kukkii!


Viikko on vierähtänyt matkasta toipuessa ja jouduin taas toteamaan, kuinka kahden viikon matka lentäen vie mehut hetkeksi, ja onneksi minulla oli vielä lomaa lomamatkan jälkeen. Kotiin palattuamme ajattelin, että tuskin nyt mikään vielä puutarhassa kukkii, mutta kävin kuitenkin tarkistamassa tilanteen. Ja siellä se ihanuus oli, kukkiva jouluruusu, jonka viime kesänä istutin ja mietin samalla viihtyyköhän valitsemallani paikalla. No, kyllähän tuo nyt näyttää viihtyvän erittäin hyvin, kun kiitollisena kukkii.


Tämä viikko on hurahtanut ohitse hetkessä, olen pessyt pyykkiä urakalla, käynyt optikolla toteamassa, että kyllä se näkö vieläkin huonommaksi kehittyy ja tilannut uudet silmälasit. Eilen vietimme mieheni kanssa iltaa ystäväperheessä synttäreitä juhlien kaveriporukassa. Tänään odotellaan tuleeko tuttuja virpojia oven taakse kolkuttelemaan. Huomenna työaamu odottaa pitkästä aikaa. Kesäaikaan siirtyminen tuskin helpottaa aamuheräämistä...

Vielä täytyy hieman fiilistellä etelän lomaa ja vaikka en tällä kertaa itselleni paljoa ostanutkaan mitään, niin sitäkin mieleisempi tavaroita mukaan kertyi. Ostin vain yhden rantamekon, jota kylläkään ei kuvissa näy.

Lisäksi sain paikalliselta Natura-kaupan myyjältä kaupanpäällisiksi pari saippua, vuodenmaito- ja aloe vera -saippuan. Pikkusaippuat mieheni osti minulle lahjaksi. Viime reissulla haaveilin jo oikeasta pesusienestä ja tällä kertaa mieheni matkalaukussa oli tilaa ja sain sen sinne mahtumaan.

Lisäksi löysin itselleni kaksi todella mieluista huivia, toinen hillitty musta-puna-valkosävyinen ihana keveä silkkihuivi ja toinen vähän paksumpi ja lämpöisempi puuvillainen värikäs huivi, johon todella tykästyin.

Ja simpukan kuoria tuli tietenkin kerättyä muistoksi. Piintynyt tapa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.