maanantai 25. elokuuta 2014

Lahjontaa

Tämä kuva tulee hieman jälkijunassa, mutta lahjan saajakin sai tämän jälkijunassa eli myöhästyneenä synttärilahjani elokuun puolella, vaikka synttärit olivatkin jo heinäkuun alussa.

Kun näin tämän suloisen sokerisirottimen, tuli heti mieleeni veljeni tyttöystävä, ja sinne lintu sitten lennähtikin kahvipöytää piristämään. Ja oikein arvasin, lahjan saaja piti kotiinsa kulkeutuneesta lintusesta.

Jos joku kiinnostui, niin valmistaja on Ritzenhoff.

Lauantaina poikkesimme ystäväperheen tyttären teinikakutteluilla eli lahjomassa 13-vuotiasta nuorta neitosta. Raha se taitaa olla mieleisin lahja on tuon ikäiselle, mutta sai hän lahjaksi myös perintökamaa eli itse nuorena käyttämäni harmaan pitsimekon, joka selkeästi oli mieleinen lahja.

Jos lahja ei ole itse tekemäni, niin tykkään kuitenkin jotain itse tehtyä lahjoittaa. Neiti sai kukiksi itse sitomani kukkakimpun. Kyllä oma puutarha kukkineen on ihan paras kesäaikaan. Mikään mestari floristina en todellakaan ole, mutta tähän kimppuun olen tyytyväinen. Tämän kesän suosikkini on ollut itse kasvatettu kuitupellava. Satuin vielä löytämään kaupasta juuri oikean värisiä krysanteemeja, terälehdet punaisen auringonkukan tummanpunaiset ja keskustassa pellavan kellanvhreää. Gladiolus on myös omasta kukkapenkistä.

Kesän muutosten, menetysten ja surujen jälkeen on ollut ihana saada sukuun uusi jäsen. Hän on Sirius ja hän asuu isosiskoni perheessä samalla paikkakunnalla kanssamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.