lauantai 30. marraskuuta 2019

Lunta ja valoa!


Olen kaivanut koristevaloja esiin ja nämä oranssinhohtoiset valotolpat ovat yksi lemppareistani ja toivottavatkin heti eteisessä sisääntulijat tervetulleiksi.


Vierashuone sai itse tehdyn paperitähden seuraksi metallisydämet.


Työhuoneelle lisäsin valohepat ikkunaa piristämään.


Uudessa lyhdyssämme on kynttilä palanut lähes taukoamatta tämän syksyn ajan. Olen vaihtanut viikottain uuden 120 tuntia palavan kynttilän ja tämä toivottaa tervetulleeksi takapihallemme, josta on taloon sisäänkäynti.


Naapurit olivat ahertaneet lumileikeissä tällä viikolla ja pihapiirin piristykseksi oli ilmestynyt lumilyhty sekä naapurin pikkutytön tekemä lumikummitus. Töistä tullessa oli ihana piristys.


Aiemmassa pihapiirissä eivät punatulkut viihtyneet, mutta nykyisessä ovat ruokailleet päivittäin lokakuusta lähtien. Mieheni mukaan parhaimmillaan yli 20 tulkkua tuossa pyörähdellyt kerrallaan. Itse näin eilen vapaapäivää viettäessäni 10 punatulkkua kerrallaan.


 Ja tänä aamuna odotti timanttinen satumaisema sälekaihtimet aukaistuamme. Ei voinut kun hetken seistä ja ihastella tuota luonnon kauneutta. Talomme on valkoinen ja on myös edukseen nyt lumisten maisemien keskellä ja korostaa valkoista maisemaa kilpailematta luonnon kanssa. Tykkään!


Eilen lämpötilan pudottua parissa tunnissa pikavauhtia melkein 10 asteen erolla pakkasen puolelle, seurasi siitä komeita huurrekerroksia ikkunaan. Aamuinen terassimme näytti täältä. Kirkkaat lasit olivat peittyneet vahvaan huurrekerrokseen. Meillä oli yksityinen terassi huurrelaseineen hetken aikaa. Nyt ovat auringossa jo sulaneet läpinäkyviksi takaisin.


Tämä kuva on eilen illalta ja kuvaisi hyvin mm. tahattomasti lapsettoman parin elämää. Olemme myös sellaisia, mutta olemme jo asian ohitse eläneet, ja nykyisin tämä kertoo mieheni ja minun välisestä läheisyydestä ja lämmöstä. ❤️

Nauttikaa te muutkin kauniista, valoisista, lumisista maisemista ja pukekaa ne villasukat jalkaan, jos meinaa paleltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.