lauantai 16. marraskuuta 2019

Kädentaitomessuilla


Pakkohan oli uusi postaus jo tänään tehdä innostuneena uusista hankinnoista. Neulovilla tarjosi lempilankojani, löysin ihanan värikkään ja pirteän trikookankaan minulle sopivalla luontoteemalla sekä Ilonan Sacher-leivokset herkuttelimme taukokahvilla siskoni kanssa.

 Tuntui, että käveltyä tuli kilometrien verran, mutta aktiivisuusranneke näytti vain noin 3500 askelta. Niin kai se sitten on, että messuilla ees-taas vaeltaessa se vaan tuntuu pitkältä matkalta kun on aina uutta kojua kojun vieressä. Ainakin jalat ilmoittavat, että tarpeeksi on kävelty tälle päivää. Nämä bataattilastut oli löytö. Vain 3 aineosaa: bataatti, auringonkukkaöljy ja ruususuola. Herkullisia!Ja tämä glögi, ostin sitä viime vuonna ekaa kertaa ja oli niin hyvää, että nyt ostin suoraan 2 pulloa Korpea itselleni ja miehelleni mustikkaglögiä pullollisen. En pidä makeasta glögistä ja tämä puolukka-karpalogögi pienellä lakritsinjuuritvistillä on herkullinen. Onpahan jotain eilen loppuneen glögin tilalle.

Ainahan tuon kropassaan tuntee, kun pitkän päivän messuilla kiertelee. Mutta tänä vuonna olen tyytyväinen, että ainoa heräteostos oli bataattisipsit ja ne olivat kyllä hintansa arvoisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.