tiistai 10. syyskuuta 2019

Hunajaa ja väriloistoa


Kotipaikkakuntani vietti hunajaviikkoa kaikkine tapahtumineen. Ensimmäinen viikonloppu meni minulla kotona flunssasta toipuessa, mutta viime viikonloppuna ehdin ostoksille Hunajatorille.

Kotiin matkasi hunajahankintojen isäksi auringonkukkia ja gladioluksia.
Uskomaton väriloisto!

Tänään kävimme mieheni kanssa siistimässä puutarhaamme ja lisäsin vielä sisälle tullessani syyshortensian valkoisen kukinnon sekä oman vaaleanpunaisen gladioluksen aiemmin ostettujen kukkien joukkoon. Ihanat karkkivärit. 




Tässä ei ole kaikki ostetut kukat, vaan veimme isäni ja isosiskojeni kanssa toisen kokoamani kimpun ajellessamme viime sunnuntaina kyläilemään edesmenneen mummumme siskon luo. En ollut nähnyt tuon puolen sukua, koska välit olivat poikki tätini valehdeltua aikanaan äidilleen ns. omaa nahkaa suojellakseen, onnistuen näin riitauttamaan siskosten välit.

No, mennyt on mennyttä ja pääasia, että mummumme ehti sopimaan välit pikkusiskonsa kanssa pari vuotta ennen kuolemaansa. Nyt pääsin minäkin kymmenien vuosien tauon jälkeen tapaamaan tätä sukuhaaraa ja vietimme mukavan päivän uudelleen tutustuen toisiimme.


Ja tässä ne ostokset, joiden vuoksi torille poikkesin. Työkaverillani on miehensä kanssa mehiläistarha ja kävin häneltä ostamaan ekologista "elmu-kelmua" eli mehiläisvahalla käsiteltyjä liinoja. Ostin myös yhden pienen, mutta sitäkin herkullisemman, purkin lakritsilla maustettua hunajaa. Putelillinen juoksevaa hunajaa ja miehelleni hunajatoffeeta myös tarttui matkaan. Kannatti käydä torilla!


Herkullista ja värikästä alkanutta viikkoa teille muillekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.