sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Tulppaanihulluutta ja lumikäärmeitä


Keväthulluus alkaa painaa päälle päivien muututtua valoisammaksi. Minulla on jatkuvasti tulppaanit maljakossa, väri vain vaihtuu edellisten kuoltua, kun uudet ostan tilalle. Tänä keväänä ollaan menty punasävyisillä ja valkoisilla. 


Naapureiden ja meidän yhteistyössä pykäämä väliaita vielä uupuu päälipeltiä ja tänä talvena on lumikäärme luikerteli onton aidan päälle ilostuttamaan meitä. Ikävä kyllä käärme säikähti plussa-asteita ja vesisateita, ja on luikerrellut varmaankin jonnekin aurinkoisemmille maille?


Koko viikon on tehnyt mieli salmiakkimuffinsseja ja tänään lopulta sain aikaiseksi leipoa niitä. Saivat perustaikinan joukkoon lakritsinjuurijauhetta, turkinpippurirouhetta, gluteenittoman lakritsin paloja ja lisäsinpä vielä pakkasesta villivadelmia. Kohta maistetaan!

Mieheni ruuvasi tänään loputkin verhotangot paikalleen ja kämppä on sekaisin, koska siirsin ikkunoiden alta sinne lojumaan jääneet tavarat pois ja ne pitäisi myös nyt lopulta tunkea jonnekin kaappiin paikalleen. Lisäksi parit verhot pitäisi ommella. Ja tietenkin muutenkin siivota.

Meneehän se sunnuntai näinkin. Ensi viikolla odottaa pari koulutuspäivää, joten työviikosta muotoutuu hieman erilainen kuin normaalisti. Vaihtelu virkistää!

Ps. Nyt on uudet ikänäkölasit hankittu ja päässä. Ja kyllä tuo lukeminen sujuu hieman tarkemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.