lauantai 31. maaliskuuta 2018

Rauhaisaa pääsiäistä!

 

Peura sai häädön lasikuvun alta ja pääsiäisen kunniaksi vaihdoin suloisen pääsiäispupun keväistä teemaa luomaan. Ohra on myös ihana lisä vihreyttä tuomaan, kuin lupaus lumen alta hiljalleen paljastuvasta ruohosta ja mullasta kevään edetessä. 

Pääsiäisviikkoa olen viettänyt lomalla ja rentoutunut ja tehnyt mieluisia asioita. Käynyt kuntosalilla erittäin hyvävointisena ilman jumeja, koska pystyin järjestämään itselleni neljän akupunktiohoidon sarjan. Kävimme myös viikolla Tampereella pääsiäismunan metsästyksessä, nimittäin maidottomien pääsiäismunien ja löytyihän noita, oikein kaksin kappalein. Toisen ostin Ruohonjuuresta ja toisen Tamperelaisesta allergiakahvilasta Alleduurista. Suosittelen lämpimästä kyseistä kahvilaa. Erittäin herkulliset leivonnaiset, huippupalvelu ja viihtyisä ympäristö aivan puiston kupeessa ja tuotteiden hinta ei todellakaan ollut huima. Kuten mieheni totesi - leivonnaiset eivät hävinneet yhtään vehnäpohjaisille ja olivat jopa parempia. Lisäksi kahvilassa oli myynnissä allergisille ja vegaaneille sopivia muita tuotteita, keksejä, vegemarenkeja, suklaata, mm. Dammenbergin maidottomia suklaamunia (kuvassa oikealla).


Tänä vuonna siskontytöiltä sain virpomavitsat ja nuorempi oli tänä pääsäíäisenä oikein intoutunut koristeluissaan ja nyt on bling-blingiä! Selvästi nähty vaivaa vitsan vuoksi. Vanhempi siskontytöistä oli pysynyt perinteisemmällä linjalla ja laittanut paljon tädin lempiväriä tekemäänsä vitsaansa, nimittäin turkoosia ja vihreää!


Hyödynsin myös joulusta ylijääneitä muotopuolia paperinarupalloja, jotka pääsivät nyt pääsiäismunien virkaa tekemään, koska muotoituvat alunperinkin munan muotoon. Maljakko, vähän höyheniä ja paperinarupallot, asetelma oli valmis. Valoja en nyt lisännyt, koska aurinko on meitä viimeiset kuukaudet lähes päivittäin ilahduttanut.Tässä meidän pääsiäistunnelmia kuvien välityksellä. Toivottavasti te muutkin olette saaneet pääsiäistunnelmasta kiinni. Meillä meni alustavat pääsiäissuunnitelmat suvun kanssa uusiksi äkillisen sairastumisen vuoksi, mutta nautimme sitten kaksin kotona pääsiäisestä. Eilen olimme ystäväperheen apuna muuttamassa heitä uuteen kotiin ja tänään mieheni lähti sulkapalloturnaukseen, josta palaa vasta myöhään illalla. Itse kävin isäni apuna sekä illan ajattelin nauttia ommellen kesken jääneen takin valmiiksi ja leipoen mieheni tilaamaan pääsiäissuklaakakun. Jospa sillä sitten huomenna herkuttelisimme. Jos onnistun, laitan kakun kuvan ehkä seuraavaan postaukseen.

Rauhaisaa pääsiäisen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.