torstai 2. marraskuuta 2023

Käpynauha

 

Olen tämän viikon viettänyt lomaa. Suunnitelmat meni osin uusiksi mieheni telottua nilkkansa, joten kylpyläreissu jäi nyt välistä ja mieheni loma vaihtui sairaslomaksi. Itse olen käynyt kasvojen lymfaterapiassa ja gua sha -hoitoa opettelemassa kosmetologilla, hiusten värjäys ja leikkaus eilen kampaajalla ja tänään jalkahoidossa. Lisäksi miehen kanssa askarreltiin ajankuluksi kävyistä ja juuttinarusta nauha etuterassille. Hyvä tuli. Nyt arvuutellaan kumpi ehti ensin tihutöihin käpyjen kimppuun, tikka vai orava.


Saimme myös loman aikana tämän talven ensimmäisen lumikelin. Eilen joutui jo lumikolan varteen lykkimään pihan kulkukelpoiseksi. Me ja naapuri, ja silti melkein tunti siinä vierähti, koska lumi oli niin märkää ja painavaa. Naapurin neidille keräsimme ison lumikasan, josta on nyt muotoutunut lumilinna.

Kausivalot ehdimme miehen kanssa puutarhaan asentamaan juuri ennen lumisateen alkua. Kimaltavat nyt kauniisti hankien keskellä.

Vielä on pari päivää lomaa jäljellä ja kaikki suunnitelmat on melkein toteutettu. Kangaskaappi enää odottaa uutta järjestystä, samalla saan työhuoneen pöydän tyhjäksi jouluaskarteluja ja -käsitöitä varten. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.